Wijnspijs

Perfecte Wijn Spijs Combi's

Zoek je een passende wijn bij een gerecht? Bij al onze wijnen hebben wij één ideaal gerecht bedacht. Dus, vind jouw gerecht en je vindt de perfecte wijn voor jouw diner!

Salade

Griekse salade

Château Vari Sauvignon Blanc

***
Salade Niçoise

Moulin Montarels Sauvignon Blanc

***
Waldorf salade

Meiser Weinheimer Sandstein Trocken

***
Salade met kersen, biet, venkel en burrata

Baglio di Pianetto Nero d’Avola Sicilia

***
Groene papaya salade

Hofmann Grüner Veltliner Traisental “Oberndorfer Piri”

***
Aardbeien citrus fruitsalade

Chiorri “Ventorosa” Umbria Rosato

***
Aziatische fruitsalade

Lebollè Moscato Spumante Dolce

***
Tafelzuur (ingemaakte bloemkool, zilveruitjes, augurk etc.)

Meiser “Bechtheimer Löss” Riesling Trocken

***
Tabouleh met tomaat en granaatappel

Meiser “Hölle” Spätburgunder Spätlese Trocken

***
Couscous salade met gedroogde abrikozen, amandelen en gerookte kip

Moulin Montarels Viognier

Groentechips

Terre des Olivettes Rouge Pays d’Oc

***
Gepofte aardappelen met crème fraîche, zout en peper 

Poitillart-Leroy Champagnne Brut Premier Cru “Fondations 1910”

***
Nacho’s

Torrederos Ribera del Duero Rosado

***
Bruschetta met zwarte olijventapenade

Cantine Cicinelli Sannio Agliaico

***
Komkommersoep

Catinna Cormòns Friuli Malvasia

***
Gazpacho

Bodegas Nekeas Navarra “Tinto Cosecha”

***
Champignonsoep

Meiser Weisser Burgunder Trocken

***
Pappa al pomodoro (Toscaanse dikke tomatensoep)

Pain del Pino “Jubilus” Vino Biologico Toscana

***
Linzen of linzensoep

Montechiaro “Arteliquida” Toscana Bianco

***
Pompoensoep of gebakken pompoen

Carlos Plaza Merlot Extremadura

***
Borsjt (rode bietenmaaltijdsoep)

Bodegas Mateos Rioja “Insolente” Graciano

***
Wortelsoep met Chorizo kruim

Casa Araujo Mendoza Malbec

***
Uiensoep

Ohne Kater Cuvée Rot (alcoholvrije wijn)

***
Thaise kokossoep

Meiser Gelber Muskateller Trocken

***
Misosoep

Meierer Mosel Riesling “WTF!?” Orange Wine

***
Zuurkool

Castelvecchio Carso Sauvignon

***
Andijvie stamppot !

Cantina Cormòns Collio Sauvignon Blanc

***
Boerenkool stamppot

Guillebot Plaisance Bordeaux Rouge

***
Gebakken aardappelen uit de oven met Provençaalse kruiden

Serodes Kovac Vallée des Aigles “Cazot” Rouge

***
Tortilla de patatas

La Gavacha “Mediterrénea” Jumilla Monastrel !

***
Witte asperges met eiersaus

Borgo Savaian Collio Ribolla Gialla

***
Platbrood met hummus

Mannoir du Capucin Pouilly-Fuissé “Clos de la Maison”

***
Spaanse aardappeltortilla

Bodegas Nekeas Navarra “Blanco”

***
Pisto (Spaanse groentenstoofschotel)

Bodegas Nekeas Navara “El Chaparrel de Vega Sindoa”

***
Tarte Niçoise met ui, tomaat, olijf, ansjovis

Manoir du Capucin Saint-Véran

***
Tarte à la tomate met ricotta di bufala

Ohne Kater Pinot Gris (alcoholvrije wijn)

***
Preitaart

Terre des Olivettes Blanc Pays d’Oc

***
Spruitjes

Cantina Cormòns Friuli Sauvignon Blanc

***
Tomaat met basilicum en buffelmozzarella

Castelvecchio Carso Terrao

***
Bruschetta met verse tomaat, knoflook en extra vergine olijfolie

Tenuta Garetto Barbera d’Asti “Rosina”

***
Ovenschotel met zoete aardappel en seizoensgroentes

Bodegas Mateos Rioja “Isensato” Garacha

***
Frittata di zucchine (courgette omelet)

Borgo Savaian “Aransat” Orange Wine Unfiltered

***
Frittata di sparacelli (bimi of broccoli)

La Polzella Umbria Rosso “Elisabetta”

***
Tomatenconfit met knoflook en tijm

Citille di Sopra Brunello di Montalcino

***
Knoflookchampignons

Casa Araujo “Roble Casck” Mendoza Malbec

***
Gebrande auberginedip met tahin en granaatappel

Tenuta Garetto Nizza “Favà”

***
Gegrilde aubergine à la Ottolenghi

Pietre del Sole Puglia Negroamaro

***
Gevulde aubergine met feta en granaatappel

Benedetti & Grigi Motefalco Sagrantino “Dioniso”

***
Sajoer Lodeh

Torrederos Rueda Verdejo

***
Kastanjepuree

Borgo Savaian “Tolrem Sol Mont”

***
Moussaka

Chiorri “Selezione Antonio Chiorri” Umbria Rosso

***
Pompoencrème met tijm, spek en appel

Jardin de Ruth Vin de Pays de Vaucluse

***
Jamaicaanse pompoen curry

Cantina Cormòns Collio Pinot Nero

***
Parmigiana di melanzane met 100% chocolade en mostocotto

Piandaccoli “In Primis” Rosso Toscana

***
Risotto al tartufo bianco

La Torre Franciacorta “Riserva Corsini Marco” Extra Brut

***
Gegrilde wortel met zwarte knoflook, dille en balsamico

Teanum “Favùgnë” Puglia Nero di Troia

***
Gado gado

Dominio de la Vega Cava Brut Nature “No1”

Pasta con pomodoro fresco (met tomaat, olijfolie, knoflook & basilicum)

Citille di Sopra Rosso Toscana

***
Linguine al pesto genovese

Albapiana Terre Siciliane Rosso

***
Ravioli met pompoen, koekkruiden en salieboter

Ca’da Roman “do” Veneto Bronner Johanniter

***
Ravioli met pompoen, beurre blanc en hazelnoten

I Capitani “Gaudium” Fiano di Avellino

***
Pasta vongole met rode pepers

Baglio di Pianetto “Ficiligno Origins” Sicilia

***
Pasta met gamba’s

La Ciarliana Rosato Toscana “Donna Claudia”

***
Pasta alla Norma (met aubergine en tomatensaus)

Teanum “Favùgnë” Puglia Sangiovese

***
Pasta met gebakken venkel, citroen en crème fraîche

Sommariva Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene Brut

***
Pasta met zalm en roomsaus

tBaglio di Pianetto “Viafrancia” Sicilia Riserva Bianco

***
Tagliatelle met gekookte aubergine en basilicum olijfolie

Menicucci Passerina Terre di Chieti “Ginesia” Vino Biologico

***
Tagliatelle met kip en sinaasappel

Menicucci Pecorino Terre di Chieti “Ginesia” Vino Biologico

***
Pappardelle met kalfsribeye, salie en limoen 

Borgo Savaian Collio Friulano

***
Bucatini met zwarte knoflook

Bonazzi Veneto “Beso da Uve Appassite”

***
Spaghetti Cacio e Pepe (met pittige schapenkaas en zwarte peper)

Castelvecchio Carso Cabernet Franc

***
Pasta al ragù

La Ciarliana Rosso di Montepulciano

***
Pasta Bolognese

Baglio di Pianetto “Shymer” Terre Sicilliane

***
Pasta met zwarte truffelsaus

tCantrina “Riné” Benaco Bresciano Rosso

***
Pappardelle sul cinghiale (wild zwijn)

Bonazzi Valpolicella Classico Superiore Ripasso

***
Lasagna alla Bolognese

Bombina Puglia Rosso

***
Vis lasagna

Benedetti & Grigi Montefalco Grechetto “Eros”

Zeevruchten met citroen

Baglio di Pianetto Insolia Sicilia (375 ml)

***
Hollandse garnalen met licht gebakken venkel

Bodegas Carlos Plaza Macabeo Sauvignon Blanc Extremadura

***
Terrine van Hollandse garnalen of rivierkreeftjes

La Torre Franciacorta “Satèn” Brut

***
Garnalencocktail

Meierer Mosel Riesling Feinherb (Literfles)

***
Noordzeekrab

Lebollè Pinot Noir Rosé Spumante Extra Dry

***
Frisse krabsalade

Montechiaro ‘345 Rosato Toscana

***
Verse octopus salade

Piandaccoli “Baciami” Vino Spumante Brut Rosé da Uve Mammolo

***
Inktvissalade

Château Kaniaris Assyrtiko “Dreamcatcher”

***
Oesters

I Capiani “Serum” Greco di Tufo

***
Oesters met yuzu parels en eventueel uiencompôte

Meierer Mosel Riesling “Paulinsberg” Trocken

***
Mossel pannetje

Mesier Grüner Silvaner Trocken

***
Kokkels uit de pan met groente, witte wijn, knoflook en peterselie

Meiser Riesling Sekt Brut

***
Langoustines

Bodegas Nekeas “Cuvée Allier” Navarra Chardonnay

***
Gefrituurde inktvisringen

Moulin Montarels Syrah Rosé

***
Gekarameliseerde coquilles of de beroemde “scallop tartare with white chocolate” van Heston Blumenthal

La Torre Franciacorta “Millesimato” Pas Dose

***
Garnalenkroket met gefrituurde krulpeterselie

Baglio di Pianetto Viognier Sicilia

***
Gebakken gamba’s in knoflook

Meiser Spätburgunder Rosé Feinherb

***
Kreeftensoep

La Torre Franciacorta Rosé Brut

***
Kreeft met botersaus

Manoir du Capucinn Pouilly Fuissé 1er Cru “Le Clos de Solutré”

***
Kreeft à l’Amoricaine (met tomaat-wijnsaus, dragon en cognac)

Domaine de la Chaise “Fines Bules de Touraine” Rosé Brut

***
Achinosalata (zee-egelsalade met citroen en olijfolie)

Château Kaniaris Assyrtiko “Oak Fermented”

 

Vissoep

Meiser “Madelberg” Riesling Spätlese Trocken

***
Vis plateau

Chiorri “Zeffiro” Umbria Bianco

***
Witvis met citroen

Baglio di Pianetto Catarratto Sicilia

***
Kabeljauw met citroen en tomatensaus

Vento Spumante Brut Millesimato Puglia Bombino

***
Kaviaar

Meierer Mosel Riesling “Kesten” Trocken

***
Tonijnsteak

Menicucci Cerasuolo Dabruzzo “Ginesia” Vino Biologico

***
Zwaardvis

Baglio di Pianetto etna Bianco “Fermata 125”

***
Ceviche

Albafiorita Sauvignon Kretos Soreli “M’ama”

***
Gebakken witvis met aardappelgratin

Madame Veuve Point Chablis Blanc

***
Kibbeling met Ravigotte saus

Cantina Cormòns Friuli Traminer

***
Gravlax met dille mosterdsaus (met azijn of citroensap)

Meiser “Alzeyer Kalkstein” Riesling Trocken

***
Frisée sla met vette vis, toast en citrusdressing

Sommariva Frizzante “Il Perline”

***
Paling- of zalmterrine

La Torre Franciacorta Brut

***
Flammkuchen met prei en gerookte zalm

Meiser “Westhofner” Grauer Burgunder Trocken

***
Verse haring met uitjes

Gran Barquero Amontillado solera 25 años

***
Gerookte makreel

Gran Barquero Oloroso solera 25 años

***
Zeebaars met bloedsinaasappel

Baglio di Pianetto Frappato Sicilia

***
Gebakken schol of griet in een boter wijnsaus

Grand Batdeau Bordeux Blanc

***
Op de huid gebakken zalm

Bodegas Araujo “Graciano” Mendozo Chardonay

***
Zalmmoot met citroen knoflook botersaus

Astrolabe Chardonnay Marlborough

***
Gebakken sliptong

Moulin Montarels “1936” Sauvignon Blanc

***
Tongfilet met munt en gember

Oddone Prati Brachetto Spumante Rosato “Brascé”

***
Vis met vanilleboter

Les Hauts de Montarels Chardonnay “Elevé en Fûts de Chêne”

***
Forelpakketje uit de oven

Borgo Savaian Friuli Isozo Malvasia

***
Paella

tBodegas Mateos Rioja “Inconsciente” Tempranillo Blanco

***
Tongfilet rolletjes met avocado, citroen en witte wijnsaus

Chiorri “Titus” Umbria Grechetto

***
Vis van de BBQ

Bodegas Mateos Rioja “Insaciable” Garnacha Rosado

***
Gebakken tarbot

Oddone Prati Chardonnay Piemonte “Landisia”

Sushi

Sommariva Prosecco Rive di San Michele Extra Dry

***
Sashimi !

Meiser Riesling Trocken (literfles)

***
Uramaki sushi

Weingut Hofmann Riesling Traisental “Klassik”

***
Garnalen met Thaise basilicum

Astrolabe Sauvignon Blanc Marlborough

***
Oesters met zoetzure garnituur

Lebollè Pinot Noir & Sauvignon Blanc Spumate Extra Dry

***
Tongfilet met cactusfruit, limoen en olijfolie

Weingut Hofmann Riesling Traisental “Ried Kogelberg”

***
Thaise viskoekjes

Weingut Hofmann Grüner Veltliner Traisental “Venusberg”

***
Vietnamese summer rolls met garnalen en limoen-vissaus dip

Cantina Cormòns Ribolla Gialla Spumante Brut

***
Gekarameliseerde coquilles met Thaise vissaus, appel, cashewnoten, limoen en munt

Bodegas Pandora Rueda Verdejo “Pandra Fermentado en Barrica”

***
Thaise groene papaya salade met garnalen

I Capitani “Clarum” Irpina Falanghina

Coq au vin

Chateâu Vari Bergerac Rouge

***
Kip van het spit met rozemarijnboter

Torrederos Ribera del Duero Roble IV

***
Kip in Marsala champignon saus

Frazzitta Marsala Fine Ambra Secco D.O.P.

***
Gerookte truffelkalkoen met Cognac kruidenboter

Caiarossa Toscana

***
Gegrilde parelhoen met dragon

Meiser “Rotenfels” Riesling Spätlese Trocken

***
Gekonfijte eendenbout

Bodegas Mateos Rioja “La Mateo” Tempranillo Blanco

***
Foie gras

Meierer Mosel Riesling “Kesten” Kabinett

***
Fazant met truffel en foie gras

Chateâu Gemeillan Médoc Cru Bourgeois

***
Foie gras met sesam en vijgenchutney

Meiser “Alzeyer Rotenfels” Riesling Kabinett

***
Foie gras met ingemaakte paddenstoelen en Sauternes-gelei

La Cartreuse de Coutet Sauternes (375 ml)

***
Canard à l’orange 

Madame Veuve Point Maranges Rouge

***
Pannenkoek met peer, tijm, mozzarella, stemgember en eendenborst

Lebolle Spumante Muller Thurgau Traminer Extra Dry

***
Eendenborst met cassissaus 

Château de Ruth Sainte-Cécile

***
Crostini Toscani (met o.a. kippenlever, ui, ansjovis, bouillon en het liefst Vin Santo)

La Colombina Brunello di Monntalcino

***
Kippenlevertjes in Port/Marsala saus

Baglio di Pianetto Syraco Terre Sicilliane Syrah

***
Dun geschaafde gedroogde wilde gans

Piandaccoli Maiorem Rosso Toscana

Elzasser Flammkuchen

Chiorri “Etesia” Umbria Pinot Grigio

***
Quiche Lorraine

Meierer Mosel Riesling “OMG” Perlwein

***
Gedroogde worst

Bodegas Carlos Plaza “Joven” Extremadura

***
Vers geschaafde Iberico ham

Bodegas Carlos Plaza “Seleccion Roble” Extremadura

***
Gekruide beenham uit de oven

Moulin Montarels Merlot

***
Ambachtelijke paté

MilleNoveCentoDieci Montepulciano d’Abruzzo

***
Braadworst

Cantina Cormòns Venezia Giulia Cabernet Franc

***
Varkensworst van de BBQ

TMeierer Mosel Riesling “HOPS” feinherb

***
Varkenshaas met champignon roomsaus

Château Truquet  Saint-Emilion

***
Varkenshaas met kersensaus

Bollato di Guarini Puglia Negroamaro Primitivo

***
Varkensmedaillons met rode biet

I Capitani “Guaglione” Irpinia Aglianico

***
Gehaktballen (evt. op zijn Siciliaans met Parmezaanse kaas en peterselie in een rode ui wijnsaus)

Baglio di Pianetto Syrah Sicilia

***
Albóndigas (Spaanse gehaktballen in tomatensaus)

Gavacha “Viñedos de Altura” Calatayud Garnacha

***
Rode paprika gevuld met gehakt, rozijnen en paprikasaus

Borgo Savaian Friuli Merlot

***
Houthakkerssteak (gemarineerde karbonade met gerookte spek en gedroogde uitjes) 

Ernesto del Palcio Toro Tinto Joven

***
Krokant buikspek

Gianni Gagliardo “Da Batiè” Langhe Nebbiolo

***
Spareribs

Ernesto del Palacia “Tardón” Tinto Joven

***
Spareribs met BBQ honing saus

Benedetti & Grigi Montefalco Rosso “Attunis”

***
Gerookte procureur

Bodegas Mateos Rioja “La Mateo Vendimia”

***
Gebakken bloedworst en appelschijven

Benedetti & Grigi Montefalco Grechetto “Aldone”

***
Suino nero in crosta di pistacchi (varken met pistachekorst, limoen, gember, witte wijn & pecorino)

Baglio di Pianetto Etna Rosso “Fermata 125”

***
Secreto Iberico van de barbecue met gegrilde groene asperges

Citille di Sopra Brunello di Montalcino “Poggio Ronconi”

***
Sunday brunch met blueberry pancakes, bacon etc.

Menicucci Montepuciano d’Abruzzo “Ginesia” Vino Biologico

Kalfsfilet met witte druiven en amandelen

Bombina Puglia Bianco

***
Vitello Tonnato

Cantina Cormòns Friuli Pinot Grigio

***
Steak tartare

Meiser “Weinheimer Kirchenstück” Frühburgunder Trocken

***
Carpaccio

Citille di Sopra Rosso di Montalcino

***
tAangebraden gemarineerde carpaccio rolletjes met verse spinazie en kruidenboter

Benedetti & Grigi Montefalco Rosso Riserva “Estia

***
Kalfsfricandeau

Tenute Sirinada Cannonau di Sardegna

***
Saltimbocca alla Romana

Oddone Prati Barbera Dasti “la Baccalera”

***
Rosbief met rozemarijn

Navarra Reserva “Los Olivos de Nekeas”

***
Rosbief met brunoise gesneden paprika en snijboon, afgeblust met een scheutje van de wijn

Moulin Montarels Cabernet Sauvignon

***
Biefstuk met champignon pepersaus

Château Sain-Hilare Médoc Cru Bourgeois

***
Bavette met een jus van sjalotten en rode wijn

Gianni Gagliardo Barolo

***
Sukade

Beaulieu Vineyard Napa Valley Private Reserve Cabernet Sauvignon

***
Krokant gebakken zwezerik met rode wijnsaus

Colonna 1557 Roma Rosso

***
Irish Stew

La Colombina “Palpito” Toscana Rosso

***
Goulash

Piandacolli “Cosmus” Chianti Riserva

***
Limburgs zuurvlees

Piandacolli Chianti

***
Entrecôte

Montechiaro “Arteliquida” Toscana Malvasia Nera

***
Entrecôte met kruidenboter, gepofte aardappel en gebakken tomaat

Torredos Ribera del Duero Crianza III

***

Wagyu biefstuk

Bonazzi Amarone della Valpolicella Classico

***
T-bone steak met balsamicosaus

La Colombina Rosso di Montalcino

***
Gegrilde ribeye met lavendel en rozemarijn

Château Clos St-Émilion Philippe “115”

***
Bistecca alla Fiorentina

La Ciarliana Vino Nobile di Montepulciano

***
Tagliata al tartufo (gesneden biefstuk met truffel)

Baglio di Pianetto Viafrancia Sicilia Riserva Rosso

***
Jodenhaas in rode wijnsaus en gratin dauphinois

Château de Ruth Châteauneuf du Pape

***
Braziliaanse picanha steak met rijst en bonen

Cantrina “Nepomuceno” Benaco Bresciano Rosso

***
Peposo dell’Impruneta (Gestoofde schenkel met zwarte peper)

Montechiaro ‘345 Chianti Colli Senesi Riserva Magnum

***
Gemarineerde ossenhaas met champignonsaus en gekarameliseerde rode ui

Citille di Sopra Brunello di Montalcino Riserva

***
Gemarineerde ossenhaas met kastanje-knolselderij puree en gekarameliseerde rode ui

Montechiaro ‘ 345 “Primum Vinum” Toscana Rosso

***
Rabo de toro (langzaam gegaarde ossenstaart)

Navarra Crianza “La Fuente de Nekeas”

***
Langzaam gegaarde ossenstaart met rode biet

Bodegas Pago de Cubas “Incrédulo” Toro

***
Tri-tip steak 2 uur op 57° sous-vide, dan kort aanbraden, serveren met wijnjus

Torrederos Ribera del Duero Reserva II

***
Argentijnse steak Chimichurri 

TBodegas Mateos Rioja “La Mateo Garnacha Cepas Viejas”

***
Polmard steak

Chaâteau Margaux Premier Grand Cru Classé

***
Hamburger met potato wedges (zie de film Sideways)

Château Cheval Blanc St. Emilion Premier Grand Cru Classé

***
The original black garlic burger

Teanum “Òtre” Puglia Syrah

Rosé lamsbout met groene kruiden

Montechiaro ‘345 Chianti Colli Senesi

***
Lamskoteletten

Chiorri Umbria Sangiovese

***
Lamsrack

Poggio Pagnan “Costante” Veneto Cabernet Cortis

***
Lamsschouder met granaatappel, yoghurt en munt

Cantrina Mygroppello Riviera del Garda Classico

***
Zacht gegaard lam met rozemarijn en aardappels uit de oven

Baglio di Pianetto “Cembali” Sicilia Nero d’Avola

***
Gevulde aubergine met lam en pijnboompitten (uit Jeruzalem van Ottolenghi)

Bonazzi Amarone della Valpolicella Classico Riserva

 

 

Wild zwijnstoof met eekhoorntjesbrood

La Colombina San Martino Toscana Rosso

***
Gebakken wilde konijnenfilet met salie

Tenuta Garetto Barbera d’Asti Superiore

***
Gestoofd hert met balsamico en laurier

I Capitani “Jumara” Irpinia Aglianico Campi Taurasini

***
Ossobuco van hert

I Capitani Taurasi Bosco Faiano

***
Hertenbiefstuk met Portsaus

Château Gouprie Pomerol

***
Hertenbout met crème fraîche, sjalotten en selderijpuree

Madame Veuve Point Aloxe Corton Rouge

***
Haas

Baglio di Pianetto Carduni Sicilia Petit Verdot

***
Hazenpeper

Navarra Reserva “Izar de Nekeas”

 

Vietnamese kip lenterolletjes met sla, munt en vissaus

Meiser “Kirchenstück” Gewürztraminer Spätlese Trocken

***
Marokkaanse kip met sinaasappel

Bonazzi Valpolicella Classico

***
Pitabroodjes met avocado, kip en frisse yoghurtsaus

Ohne Kater Riesling (alcoholvrij)

***
Biefstuk Teriyaki

Bodegas Carlos Plaza “La Llave Roja” Extremadura

***
Gewokte biefstuk met broccoli, boontjes en oestersaus

Castelvecchio Carso Cabernet Sauvignon

***
Gewokte kip met Hoisin, ketjap, paprika, ananas en geroosterde amandelen

Meiser “Alzeyer Romerberg” Scheurebe Kabinett

***
Babi ketjap

La Ciarliana Vino Nobile di Montepulciano “Vigna Scianello”

***
Babi pangang

Bonazzi Rosso Veronese “I Camponi”

***
Saté van schouderkarbonade met satésaus

Selezione Luigi Guarini Susumaniello Salento

***
Spareribs met tamarinde en five spices

Caselvecchio Carso Refosco dal Pelduncolo Rosso

***
Romige kip Tikka Massala

I Capitani “Faius” Irpinia Bianco

***
Kip tandoori

Astrolabe Chenin Blanc Wrekin Vineyard

***
Chinese zoetzure kip met walnoten en broccoli

Meierer Mosel Riesling “Paulinsberg” Spätlese

***
Chinese kip met five spices

MilleNoveCentoDieci Nero di Troia

***
Indiase boterkip met lychee en kardemom

Chiorri “Selezione Antonio Chiorri” Umbria Grechetto

***
Thaise Massaman curry

Meiser “Hölle Barrique” Spätburgunder Spätlese Trocken

***
Peking eend met Hoisin saus

Amate di Guarini Puglia Neogroamaro Primitivo

***
Chinese krokante Szechuan eend met pannenkoekjes

Teanum “Tiati Black” Primitivo Puglia

***
Bao buns met kip, buikspek of eend 

Ernesto del Palacio Toro Tinto Roble

***
Samosa’s

Dominio de la Vega Cava Semi-Secco “Essencia”

***
Vietnamese dumplings

Château Kaniaris Malagouzia “Dreamcatcher”

***
Eend met pruimensaus en oesterzwam

Bonazzi Recioto Della Valpolicella Classico

***
Chili con carne 

Cantina Cormòns Friuli Merlot

***
Kip taco’s

Meiser Chardonnay Spätlese Trocken

***
Kip met Mexicaanse mole saus

Pietre del Sole Puglia Primitivo

***
Kip fajita

Casa Araujo Roble Casck Mendoza Chardonnay

***
Beef tataki

Casa Araujo Mendoza Cabernet Sauvignon

***
Rund gestoofd op z’n Libanees: in tomaten met laurier, kaneel en piment 

I Capitani Eme Irpinia Rosso

***
Marokkaanse kip met gedroogde abrikozen

Sommariva Prosecco Treviso Extra Dry