Perfecte Wijn Spijs Combi's
Zoek je een passende wijn bij een gerecht? Bij al onze wijnen hebben wij één ideaal gerecht bedacht. Dus, vind jouw gerecht en je vindt de perfecte wijn voor jouw diner!
Salade
Griekse salade
***
Salade Niçoise
Moulin Montarels Sauvignon Blanc
***
Waldorf salade
Meiser Weinheimer Sandstein Trocken
***
Salade met kersen, biet, venkel en burrata
Baglio di Pianetto Nero d’Avola Sicilia
***
Groene papaya salade
Hofmann Grüner Veltliner Traisental “Oberndorfer Piri”
***
Aardbeien citrus fruitsalade
Chiorri “Ventorosa” Umbria Rosato
***
Aziatische fruitsalade
Lebollè Moscato Spumante Dolce
***
Tafelzuur (ingemaakte bloemkool, zilveruitjes, augurk etc.)
Meiser “Bechtheimer Löss” Riesling Trocken
***
Tabouleh met tomaat en granaatappel
Meiser “Hölle” Spätburgunder Spätlese Trocken
***
Couscous salade met gedroogde abrikozen, amandelen en gerookte kip
Groente
Groentechips
Terre des Olivettes Rouge Pays d’Oc
***
Gepofte aardappelen met crème fraîche, zout en peper
Poitillart-Leroy Champagnne Brut Premier Cru “Fondations 1910”
***
Nacho’s
Torrederos Ribera del Duero Rosado
***
Bruschetta met zwarte olijventapenade
Cantine Cicinelli Sannio Agliaico
***
Komkommersoep
Catinna Cormòns Friuli Malvasia
***
Gazpacho
Bodegas Nekeas Navarra “Tinto Cosecha”
***
Champignonsoep
Meiser Weisser Burgunder Trocken
***
Pappa al pomodoro (Toscaanse dikke tomatensoep)
Pain del Pino “Jubilus” Vino Biologico Toscana
***
Linzen of linzensoep
Montechiaro “Arteliquida” Toscana Bianco
***
Pompoensoep of gebakken pompoen
Carlos Plaza Merlot Extremadura
***
Borsjt (rode bietenmaaltijdsoep)
Bodegas Mateos Rioja “Insolente” Graciano
***
Wortelsoep met Chorizo kruim
***
Uiensoep
Ohne Kater Cuvée Rot (alcoholvrije wijn)
***
Thaise kokossoep
Meiser Gelber Muskateller Trocken
***
Misosoep
Meierer Mosel Riesling “WTF!?” Orange Wine
***
Zuurkool
***
Andijvie stamppot !
Cantina Cormòns Collio Sauvignon Blanc
***
Boerenkool stamppot
Guillebot Plaisance Bordeaux Rouge
***
Gebakken aardappelen uit de oven met Provençaalse kruiden
Serodes Kovac Vallée des Aigles “Cazot” Rouge
***
Tortilla de patatas
La Gavacha “Mediterrénea” Jumilla Monastrel !
***
Witte asperges met eiersaus
Borgo Savaian Collio Ribolla Gialla
***
Platbrood met hummus
Mannoir du Capucin Pouilly-Fuissé “Clos de la Maison”
***
Spaanse aardappeltortilla
Bodegas Nekeas Navarra “Blanco”
***
Pisto (Spaanse groentenstoofschotel)
Bodegas Nekeas Navara “El Chaparrel de Vega Sindoa”
***
Tarte Niçoise met ui, tomaat, olijf, ansjovis
***
Tarte à la tomate met ricotta di bufala
Ohne Kater Pinot Gris (alcoholvrije wijn)
***
Preitaart
Terre des Olivettes Blanc Pays d’Oc
***
Spruitjes
Cantina Cormòns Friuli Sauvignon Blanc
***
Tomaat met basilicum en buffelmozzarella
***
Bruschetta met verse tomaat, knoflook en extra vergine olijfolie
Tenuta Garetto Barbera d’Asti “Rosina”
***
Ovenschotel met zoete aardappel en seizoensgroentes
Bodegas Mateos Rioja “Isensato” Garacha
***
Frittata di zucchine (courgette omelet)
Borgo Savaian “Aransat” Orange Wine Unfiltered
***
Frittata di sparacelli (bimi of broccoli)
La Polzella Umbria Rosso “Elisabetta”
***
Tomatenconfit met knoflook en tijm
Citille di Sopra Brunello di Montalcino
***
Knoflookchampignons
Casa Araujo “Roble Casck” Mendoza Malbec
***
Gebrande auberginedip met tahin en granaatappel
***
Gegrilde aubergine à la Ottolenghi
Pietre del Sole Puglia Negroamaro
***
Gevulde aubergine met feta en granaatappel
Benedetti & Grigi Motefalco Sagrantino “Dioniso”
***
Sajoer Lodeh
***
Kastanjepuree
Borgo Savaian “Tolrem Sol Mont”
***
Moussaka
Chiorri “Selezione Antonio Chiorri” Umbria Rosso
***
Pompoencrème met tijm, spek en appel
Jardin de Ruth Vin de Pays de Vaucluse
***
Jamaicaanse pompoen curry
Cantina Cormòns Collio Pinot Nero
***
Parmigiana di melanzane met 100% chocolade en mostocotto
Piandaccoli “In Primis” Rosso Toscana
***
Risotto al tartufo bianco
La Torre Franciacorta “Riserva Corsini Marco” Extra Brut
***
Gegrilde wortel met zwarte knoflook, dille en balsamico
Teanum “Favùgnë” Puglia Nero di Troia
***
Gado gado
Kaas
Kaasfondue
Meierer Mosel Riesling Kesten Feinherb
***
Toast met brie
Valdisole “Armonia” roero arneis moscato (500 ml)
***
Toast met brie en cranberrycompôte
Moulin Montarels “1936” Syrah Cabernet Sauvignon Marselan
***
Witte zachte kazen
Viña Cartín Rias Baixas Albariño “Val do Salnés”
***
Brie of Chaource of Brillat-Savarin kaas
Test Pointillart-Leroy Champagne Brut Premier Cru “Descrendance”
***
Port Salut kaas
Les Hauts de Montarels Syrah Cabernet Sauvignon
***
Gebakken gepaneerde camembert met preiselbeeren
Cantina Cormòns Cabernet Franc
***
Oude gerijpte (Goudse) kaas
Baglio di Pianetto “Ramione” Sicilia
***
Parmigiano Reggiano
Frazzitta Marsala Vergine Soleras Riserva D.O.P.
***
Minder zoete vervanger van Port bij oude kazen
Amaté di Guarini Puglia Neogroamaro Primitivo
***
Oude Comté kaas
Amável Costa Tawny 10 Year Old Port
***
Shropshire Blue
Amável Costa Tawnny 20 Year Old Port
***
Zachte geitenkaas
TDomaine de la Chaise “Fines Bules de Touraine” Chehin Blanc Brut
***
Geitenkaas met honing, geroosterde hazelnoten en een vleugje gemalen koffiebonen
Baglio di Pianetto “Natyr” Insolia sicilia
***
Gorgonzola
Borgo Savaian Fruili Traminer Aromatico
***
Franse kaassoufflé
TSeigneuri de Peyrat Grenache Côtes de Thongue
Pasta
Pasta con pomodoro fresco (met tomaat, olijfolie, knoflook & basilicum)
Citille di Sopra Rosso Toscana
***
Linguine al pesto genovese
Albapiana Terre Siciliane Rosso
***
Ravioli met pompoen, koekkruiden en salieboter
Ca’da Roman “do” Veneto Bronner Johanniter
***
Ravioli met pompoen, beurre blanc en hazelnoten
I Capitani “Gaudium” Fiano di Avellino
***
Pasta vongole met rode pepers
Baglio di Pianetto “Ficiligno Origins” Sicilia
***
Pasta met gamba’s
La Ciarliana Rosato Toscana “Donna Claudia”
***
Pasta alla Norma (met aubergine en tomatensaus)
Teanum “Favùgnë” Puglia Sangiovese
***
Pasta met gebakken venkel, citroen en crème fraîche
Sommariva Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene Brut
***
Pasta met zalm en roomsaus
tBaglio di Pianetto “Viafrancia” Sicilia Riserva Bianco
***
Tagliatelle met gekookte aubergine en basilicum olijfolie
Menicucci Passerina Terre di Chieti “Ginesia” Vino Biologico
***
Tagliatelle met kip en sinaasappel
Menicucci Pecorino Terre di Chieti “Ginesia” Vino Biologico
***
Pappardelle met kalfsribeye, salie en limoen
***
Bucatini met zwarte knoflook
Bonazzi Veneto “Beso da Uve Appassite”
***
Spaghetti Cacio e Pepe (met pittige schapenkaas en zwarte peper)
Castelvecchio Carso Cabernet Franc
***
Pasta al ragù
La Ciarliana Rosso di Montepulciano
***
Pasta Bolognese
Baglio di Pianetto “Shymer” Terre Sicilliane
***
Pasta met zwarte truffelsaus
tCantrina “Riné” Benaco Bresciano Rosso
***
Pappardelle sul cinghiale (wild zwijn)
Bonazzi Valpolicella Classico Superiore Ripasso
***
Lasagna alla Bolognese
***
Vis lasagna
Schaal & Schelpdieren Klassiek
Zeevruchten met citroen
Baglio di Pianetto Insolia Sicilia (375 ml)
***
Hollandse garnalen met licht gebakken venkel
Bodegas Carlos Plaza Macabeo Sauvignon Blanc Extremadura
***
Terrine van Hollandse garnalen of rivierkreeftjes
La Torre Franciacorta “Satèn” Brut
***
Garnalencocktail
Meierer Mosel Riesling Feinherb (Literfles)
***
Noordzeekrab
Lebollè Pinot Noir Rosé Spumante Extra Dry
***
Frisse krabsalade
Montechiaro ‘345 Rosato Toscana
***
Verse octopus salade
Piandaccoli “Baciami” Vino Spumante Brut Rosé da Uve Mammolo
***
Inktvissalade
Château Kaniaris Assyrtiko “Dreamcatcher”
***
Oesters
I Capiani “Serum” Greco di Tufo
***
Oesters met yuzu parels en eventueel uiencompôte
Meierer Mosel Riesling “Paulinsberg” Trocken
***
Mossel pannetje
Mesier Grüner Silvaner Trocken
***
Kokkels uit de pan met groente, witte wijn, knoflook en peterselie
***
Langoustines
Bodegas Nekeas “Cuvée Allier” Navarra Chardonnay
***
Gefrituurde inktvisringen
***
Gekarameliseerde coquilles of de beroemde “scallop tartare with white chocolate” van Heston Blumenthal
La Torre Franciacorta “Millesimato” Pas Dose
***
Garnalenkroket met gefrituurde krulpeterselie
Baglio di Pianetto Viognier Sicilia
***
Gebakken gamba’s in knoflook
Meiser Spätburgunder Rosé Feinherb
***
Kreeftensoep
La Torre Franciacorta Rosé Brut
***
Kreeft met botersaus
Manoir du Capucinn Pouilly Fuissé 1er Cru “Le Clos de Solutré”
***
Kreeft à l’Amoricaine (met tomaat-wijnsaus, dragon en cognac)
Domaine de la Chaise “Fines Bules de Touraine” Rosé Brut
***
Achinosalata (zee-egelsalade met citroen en olijfolie)
Château Kaniaris Assyrtiko “Oak Fermented”
Vis Klassiek
Vissoep
Meiser “Madelberg” Riesling Spätlese Trocken
***
Vis plateau
Chiorri “Zeffiro” Umbria Bianco
***
Witvis met citroen
Baglio di Pianetto Catarratto Sicilia
***
Kabeljauw met citroen en tomatensaus
Vento Spumante Brut Millesimato Puglia Bombino
***
Kaviaar
Meierer Mosel Riesling “Kesten” Trocken
***
Tonijnsteak
Menicucci Cerasuolo Dabruzzo “Ginesia” Vino Biologico
***
Zwaardvis
Baglio di Pianetto etna Bianco “Fermata 125”
***
Ceviche
Albafiorita Sauvignon Kretos Soreli “M’ama”
***
Gebakken witvis met aardappelgratin
Madame Veuve Point Chablis Blanc
***
Kibbeling met Ravigotte saus
Cantina Cormòns Friuli Traminer
***
Gravlax met dille mosterdsaus (met azijn of citroensap)
Meiser “Alzeyer Kalkstein” Riesling Trocken
***
Frisée sla met vette vis, toast en citrusdressing
Sommariva Frizzante “Il Perline”
***
Paling- of zalmterrine
***
Flammkuchen met prei en gerookte zalm
Meiser “Westhofner” Grauer Burgunder Trocken
***
Verse haring met uitjes
Gran Barquero Amontillado solera 25 años
***
Gerookte makreel
Gran Barquero Oloroso solera 25 años
***
Zeebaars met bloedsinaasappel
Baglio di Pianetto Frappato Sicilia
***
Gebakken schol of griet in een boter wijnsaus
***
Op de huid gebakken zalm
Bodegas Araujo “Graciano” Mendozo Chardonay
***
Zalmmoot met citroen knoflook botersaus
Astrolabe Chardonnay Marlborough
***
Gebakken sliptong
Moulin Montarels “1936” Sauvignon Blanc
***
Tongfilet met munt en gember
Oddone Prati Brachetto Spumante Rosato “Brascé”
***
Vis met vanilleboter
Les Hauts de Montarels Chardonnay “Elevé en Fûts de Chêne”
***
Forelpakketje uit de oven
Borgo Savaian Friuli Isozo Malvasia
***
Paella
tBodegas Mateos Rioja “Inconsciente” Tempranillo Blanco
***
Tongfilet rolletjes met avocado, citroen en witte wijnsaus
Chiorri “Titus” Umbria Grechetto
***
Vis van de BBQ
Bodegas Mateos Rioja “Insaciable” Garnacha Rosado
***
Gebakken tarbot
Vis & Zeevruchten Exotisch
Sushi
Sommariva Prosecco Rive di San Michele Extra Dry
***
Sashimi !
Meiser Riesling Trocken (literfles)
***
Uramaki sushi
Weingut Hofmann Riesling Traisental “Klassik”
***
Garnalen met Thaise basilicum
Astrolabe Sauvignon Blanc Marlborough
***
Oesters met zoetzure garnituur
Lebollè Pinot Noir & Sauvignon Blanc Spumate Extra Dry
***
Tongfilet met cactusfruit, limoen en olijfolie
Weingut Hofmann Riesling Traisental “Ried Kogelberg”
***
Thaise viskoekjes
Weingut Hofmann Grüner Veltliner Traisental “Venusberg”
***
Vietnamese summer rolls met garnalen en limoen-vissaus dip
Cantina Cormòns Ribolla Gialla Spumante Brut
***
Gekarameliseerde coquilles met Thaise vissaus, appel, cashewnoten, limoen en munt
Bodegas Pandora Rueda Verdejo “Pandra Fermentado en Barrica”
***
Thaise groene papaya salade met garnalen
Gevogelte Klassiek
Coq au vin
***
Kip van het spit met rozemarijnboter
Torrederos Ribera del Duero Roble IV
***
Kip in Marsala champignon saus
Frazzitta Marsala Fine Ambra Secco D.O.P.
***
Gerookte truffelkalkoen met Cognac kruidenboter
***
Gegrilde parelhoen met dragon
Meiser “Rotenfels” Riesling Spätlese Trocken
***
Gekonfijte eendenbout
Bodegas Mateos Rioja “La Mateo” Tempranillo Blanco
***
Foie gras
Meierer Mosel Riesling “Kesten” Kabinett
***
Fazant met truffel en foie gras
Chateâu Gemeillan Médoc Cru Bourgeois
***
Foie gras met sesam en vijgenchutney
Meiser “Alzeyer Rotenfels” Riesling Kabinett
***
Foie gras met ingemaakte paddenstoelen en Sauternes-gelei
La Cartreuse de Coutet Sauternes (375 ml)
***
Canard à l’orange
Madame Veuve Point Maranges Rouge
***
Pannenkoek met peer, tijm, mozzarella, stemgember en eendenborst
Lebolle Spumante Muller Thurgau Traminer Extra Dry
***
Eendenborst met cassissaus
***
Crostini Toscani (met o.a. kippenlever, ui, ansjovis, bouillon en het liefst Vin Santo)
La Colombina Brunello di Monntalcino
***
Kippenlevertjes in Port/Marsala saus
Baglio di Pianetto Syraco Terre Sicilliane Syrah
***
Dun geschaafde gedroogde wilde gans
Varkensvlees Klassiek
Elzasser Flammkuchen
Chiorri “Etesia” Umbria Pinot Grigio
***
Quiche Lorraine
Meierer Mosel Riesling “OMG” Perlwein
***
Gedroogde worst
Bodegas Carlos Plaza “Joven” Extremadura
***
Vers geschaafde Iberico ham
Bodegas Carlos Plaza “Seleccion Roble” Extremadura
***
Gekruide beenham uit de oven
***
Ambachtelijke paté
MilleNoveCentoDieci Montepulciano d’Abruzzo
***
Braadworst
Cantina Cormòns Venezia Giulia Cabernet Franc
***
Varkensworst van de BBQ
TMeierer Mosel Riesling “HOPS” feinherb
***
Varkenshaas met champignon roomsaus
***
Varkenshaas met kersensaus
Bollato di Guarini Puglia Negroamaro Primitivo
***
Varkensmedaillons met rode biet
I Capitani “Guaglione” Irpinia Aglianico
***
Gehaktballen (evt. op zijn Siciliaans met Parmezaanse kaas en peterselie in een rode ui wijnsaus)
Baglio di Pianetto Syrah Sicilia
***
Albóndigas (Spaanse gehaktballen in tomatensaus)
Gavacha “Viñedos de Altura” Calatayud Garnacha
***
Rode paprika gevuld met gehakt, rozijnen en paprikasaus
***
Houthakkerssteak (gemarineerde karbonade met gerookte spek en gedroogde uitjes)
Ernesto del Palcio Toro Tinto Joven
***
Krokant buikspek
Gianni Gagliardo “Da Batiè” Langhe Nebbiolo
***
Spareribs
Ernesto del Palacia “Tardón” Tinto Joven
***
Spareribs met BBQ honing saus
Benedetti & Grigi Montefalco Rosso “Attunis”
***
Gerookte procureur
Bodegas Mateos Rioja “La Mateo Vendimia”
***
Gebakken bloedworst en appelschijven
Benedetti & Grigi Montefalco Grechetto “Aldone”
***
Suino nero in crosta di pistacchi (varken met pistachekorst, limoen, gember, witte wijn & pecorino)
Baglio di Pianetto Etna Rosso “Fermata 125”
***
Secreto Iberico van de barbecue met gegrilde groene asperges
Citille di Sopra Brunello di Montalcino “Poggio Ronconi”
***
Sunday brunch met blueberry pancakes, bacon etc.
Rundvlees Klassiek
Kalfsfilet met witte druiven en amandelen
***
Vitello Tonnato
Cantina Cormòns Friuli Pinot Grigio
***
Steak tartare
Meiser “Weinheimer Kirchenstück” Frühburgunder Trocken
***
Carpaccio
Citille di Sopra Rosso di Montalcino
***
tAangebraden gemarineerde carpaccio rolletjes met verse spinazie en kruidenboter
Benedetti & Grigi Montefalco Rosso Riserva “Estia“
***
Kalfsfricandeau
Tenute Sirinada Cannonau di Sardegna
***
Saltimbocca alla Romana
Oddone Prati Barbera Dasti “la Baccalera”
***
Rosbief met rozemarijn
Navarra Reserva “Los Olivos de Nekeas”
***
Rosbief met brunoise gesneden paprika en snijboon, afgeblust met een scheutje van de wijn
Moulin Montarels Cabernet Sauvignon
***
Biefstuk met champignon pepersaus
Château Sain-Hilare Médoc Cru Bourgeois
***
Bavette met een jus van sjalotten en rode wijn
***
Sukade
Beaulieu Vineyard Napa Valley Private Reserve Cabernet Sauvignon
***
Krokant gebakken zwezerik met rode wijnsaus
***
Irish Stew
La Colombina “Palpito” Toscana Rosso
***
Goulash
Piandacolli “Cosmus” Chianti Riserva
***
Limburgs zuurvlees
***
Entrecôte
Montechiaro “Arteliquida” Toscana Malvasia Nera
***
Entrecôte met kruidenboter, gepofte aardappel en gebakken tomaat
Torredos Ribera del Duero Crianza III
***
Wagyu biefstuk
Bonazzi Amarone della Valpolicella Classico
***
T-bone steak met balsamicosaus
La Colombina Rosso di Montalcino
***
Gegrilde ribeye met lavendel en rozemarijn
Château Clos St-Émilion Philippe “115”
***
Bistecca alla Fiorentina
La Ciarliana Vino Nobile di Montepulciano
***
Tagliata al tartufo (gesneden biefstuk met truffel)
Baglio di Pianetto Viafrancia Sicilia Riserva Rosso
***
Jodenhaas in rode wijnsaus en gratin dauphinois
Château de Ruth Châteauneuf du Pape
***
Braziliaanse picanha steak met rijst en bonen
Cantrina “Nepomuceno” Benaco Bresciano Rosso
***
Peposo dell’Impruneta (Gestoofde schenkel met zwarte peper)
Montechiaro ‘345 Chianti Colli Senesi Riserva Magnum
***
Gemarineerde ossenhaas met champignonsaus en gekarameliseerde rode ui
Citille di Sopra Brunello di Montalcino Riserva
***
Gemarineerde ossenhaas met kastanje-knolselderij puree en gekarameliseerde rode ui
Montechiaro ‘ 345 “Primum Vinum” Toscana Rosso
***
Rabo de toro (langzaam gegaarde ossenstaart)
Navarra Crianza “La Fuente de Nekeas”
***
Langzaam gegaarde ossenstaart met rode biet
Bodegas Pago de Cubas “Incrédulo” Toro
***
Tri-tip steak 2 uur op 57° sous-vide, dan kort aanbraden, serveren met wijnjus
Torrederos Ribera del Duero Reserva II
***
Argentijnse steak Chimichurri
TBodegas Mateos Rioja “La Mateo Garnacha Cepas Viejas”
***
Polmard steak
Chaâteau Margaux Premier Grand Cru Classé
***
Hamburger met potato wedges (zie de film Sideways)
Château Cheval Blanc St. Emilion Premier Grand Cru Classé
***
The original black garlic burger
Lamsvlees Klassiek
Rosé lamsbout met groene kruiden
Montechiaro ‘345 Chianti Colli Senesi
***
Lamskoteletten
***
Lamsrack
Poggio Pagnan “Costante” Veneto Cabernet Cortis
***
Lamsschouder met granaatappel, yoghurt en munt
Cantrina Mygroppello Riviera del Garda Classico
***
Zacht gegaard lam met rozemarijn en aardappels uit de oven
Baglio di Pianetto “Cembali” Sicilia Nero d’Avola
***
Gevulde aubergine met lam en pijnboompitten (uit Jeruzalem van Ottolenghi)
Bonazzi Amarone della Valpolicella Classico Riserva
Wild Klassiek
Wild zwijnstoof met eekhoorntjesbrood
La Colombina San Martino Toscana Rosso
***
Gebakken wilde konijnenfilet met salie
Tenuta Garetto Barbera d’Asti Superiore
***
Gestoofd hert met balsamico en laurier
I Capitani “Jumara” Irpinia Aglianico Campi Taurasini
***
Ossobuco van hert
I Capitani Taurasi Bosco Faiano
***
Hertenbiefstuk met Portsaus
***
Hertenbout met crème fraîche, sjalotten en selderijpuree
Madame Veuve Point Aloxe Corton Rouge
***
Haas
Baglio di Pianetto Carduni Sicilia Petit Verdot
***
Hazenpeper
Navarra Reserva “Izar de Nekeas”
Vlees Exotisch
Vietnamese kip lenterolletjes met sla, munt en vissaus
Meiser “Kirchenstück” Gewürztraminer Spätlese Trocken
***
Marokkaanse kip met sinaasappel
***
Pitabroodjes met avocado, kip en frisse yoghurtsaus
Ohne Kater Riesling (alcoholvrij)
***
Biefstuk Teriyaki
Bodegas Carlos Plaza “La Llave Roja” Extremadura
***
Gewokte biefstuk met broccoli, boontjes en oestersaus
Castelvecchio Carso Cabernet Sauvignon
***
Gewokte kip met Hoisin, ketjap, paprika, ananas en geroosterde amandelen
Meiser “Alzeyer Romerberg” Scheurebe Kabinett
***
Babi ketjap
La Ciarliana Vino Nobile di Montepulciano “Vigna Scianello”
***
Babi pangang
Bonazzi Rosso Veronese “I Camponi”
***
Saté van schouderkarbonade met satésaus
Selezione Luigi Guarini Susumaniello Salento
***
Spareribs met tamarinde en five spices
Caselvecchio Carso Refosco dal Pelduncolo Rosso
***
Romige kip Tikka Massala
I Capitani “Faius” Irpinia Bianco
***
Kip tandoori
Astrolabe Chenin Blanc Wrekin Vineyard
***
Chinese zoetzure kip met walnoten en broccoli
Meierer Mosel Riesling “Paulinsberg” Spätlese
***
Chinese kip met five spices
MilleNoveCentoDieci Nero di Troia
***
Indiase boterkip met lychee en kardemom
Chiorri “Selezione Antonio Chiorri” Umbria Grechetto
***
Thaise Massaman curry
Meiser “Hölle Barrique” Spätburgunder Spätlese Trocken
***
Peking eend met Hoisin saus
Amate di Guarini Puglia Neogroamaro Primitivo
***
Chinese krokante Szechuan eend met pannenkoekjes
Teanum “Tiati Black” Primitivo Puglia
***
Bao buns met kip, buikspek of eend
Ernesto del Palacio Toro Tinto Roble
***
Samosa’s
Dominio de la Vega Cava Semi-Secco “Essencia”
***
Vietnamese dumplings
Château Kaniaris Malagouzia “Dreamcatcher”
***
Eend met pruimensaus en oesterzwam
Bonazzi Recioto Della Valpolicella Classico
***
Chili con carne
***
Kip taco’s
Meiser Chardonnay Spätlese Trocken
***
Kip met Mexicaanse mole saus
Pietre del Sole Puglia Primitivo
***
Kip fajita
Casa Araujo Roble Casck Mendoza Chardonnay
***
Beef tataki
Casa Araujo Mendoza Cabernet Sauvignon
***
Rund gestoofd op z’n Libanees: in tomaten met laurier, kaneel en piment
***
Marokkaanse kip met gedroogde abrikozen
Dessert
Fruitsalade
Meiser “Hasensprung” Huxelrebe Beerenauslese
***
Crêpes Suzette
Château Vari Monbazillac Cuvée Classique
***
Natte sinaasappelcake
TChâteau Vari Monbazillac Réserve du Château
***
Bitterkoekjespudding
Frazzitta Moscato Vino Liquoroso Terre Siciliane
***
Tiramisu
Baglio di Pianetto “Ra’Is Essenza” Moscato di Noto
***
Cannoli di Ricotta met gekonfijte sinaasappelschil en kersen
Frazzitta Zibibbo Vino Liquorose Terre Sicilliane
***
Mokka ijs
***
Pistache ijs
Oro di Caiarossa Petit Manseng Toscana
***
Panna cotta van witte chocolade met pistache en aardbei
***
Zabaglione (opgeklopt eigeel met Marsala en suiker)
Frazzitta Marsala Superiore Ambra Secco D.O.P
***
Cheesecake
C’era Una Volta Sangue di Giuda
***
Tarte tatin
Meiser “Rotenfels” Riesling Auslese
***
Perentaart
***
Rabarbertaart
Meierer Mosel Riesling “Paulinshofberg” Auslese
***
Aardbeientaart
***
Pecannotentaart
Montechiaro ‘ 345 Vin Santo del Chianti
***
Franse vruchtentaart met peer en abrikozenjam
Château Vari Monbazillac Semillon (500ml)
***
Dadelcake
***
Chocolade mousse
Perez Barquero Pedro Ximénez de Cosecha (500 ml)
***
Koffie en chocolade
Chiorri “Vero Amore” Sangiovese Passito
***
Kaasplank met vijgenjam
Gran Barquero Pedro Ximinéz solera 6 sños